Щойно завершилось улюблене шоу багатьох українців. Відбувся довгоочікуваний фінал 9 сезону романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ. Головний герой Микита Добринін зробив свій вибір. Щасливицею стала учасниця Дар'я Квіткова.

"Я дуже сподіваюся, що це саме та дівчина, яку не захочеться відпускати до останніх днів свого життя", - поділився Холостяк.

Микита зізнався, що закоханий, і надів перстень на палець своєї обраниці.

"Коли я говорила, що боюся невідомості, я боялася саме цього моменту, боялася, що мені буде боляче. Але я ні в якому разі не боюся наших відносин. У мене є величезне бажання працювати над собою і над нашими стосунками, тому що ти для мене важливий. Я готова жертвувати своїм часом, своєю роботою і навіть своїм сном, якщо ти захочеш снідати зі мною в 7 ранку", - відповіла Даша.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

А вийшло у Микити з Дашею залишитися парою і після проекту, дізнаємося вже через тиждень в ефірі спеціального випуску пост-шоу "Холостяк. Як вийти заміж" на СТБ.

Відразу після завершення шоу Нікіта Добринін на своїй сторінці в Інстаграм написав романтичний допис, додавши світлину зі своєю обраницею. Вони ніжно туляться один до одного, проявляючи весь спектр своїх почуттів, які вдало не показували повністю протягом усього проекту.

"С тобой я по-настоящему счастлив ❤️", - зазначив Добринін.

Фанати реаліті-шоу коментують пост улюбленого героя: "Красивенные 😍Поздравляем ❤️ Ждём 🤵🏻", "А я считаю что Ваш выбор- это глобальная ошибка которую вы могли бы совершить.... но все же надеюсь что вы счастливы", "Верю, что вы будете первой парой которые поженятся 🖤".

Нагадаємо, що головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". В цьому році головним холостяком країни став популярний ведучий і редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.