Відомий телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, як і багато українських зірок у четвер, 23 травня, погуляв на весіллі Потапа і Насті Каменських. Парочка довго приховувала відносини, але все ж вирішила одружитися, і приховати цей факт вже не вдалося.

На урочистостях виступали українські зірки, серед яких і Андрій Данилко, який вийшов не невелику сцену в образі Вєрки Сердючки. Саме під пісні Данилка Володимир Остапчук здорово розважився, а його спекотні танці потрапили на відео, яке звичайно ж з'явилося у мережі. Втім, сам шоумен не проти пожартувати над собою – він сам опублікував це відео на своїй сторінці в Instagram.

На відео видно, що Остапчука роздягає в танці "мама Вєрки Сердючки". Вийшов такий собі стриптиз. У підписі до відео Вова написав: "Коли Остапчук по-своєму зрозумів фразу на весіллі «а тепер танець з мамою»". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно обговорювати гаряче відео стриптизу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, український шоумен Володимир Остапчук засвітився у російському серіалі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Володимир Остапчук розповів, за що любить Україну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Володимир Остапчук вперше показав новонародженого сина.