Донька відомої співачки Алсу 10-річна Мікелла Абрамова, переможниця російського шоу "Голос. Діти", фінал якого відбувся 26 квітня, не прийшла на перезапис фіналу конкурсу.

Так вона відреагувала на те, що минуле голосування, в якому вона виграла – скасували. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Звичайно, ми запросили всіх фіналістів, але Мікелла Абрамова прийняла рішення не приходити", - оголосив ведучий проекту Дмитро Нагієв.

Нагадаємо, що навколо російського шоу "Голос. Діти" розгорівся скандал. У фіналі де за підсумками глядацького голосування перемогла дочка відомої співачки Алсу 10-річна Мікелла Абрамова, набравши 56,5% голосів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі вимагали перерахунку голосів і телеканал пішов на це. Компанія Group-IB, яку канал найняв для проведення незалежного дослідження підсумків голосування, виявив накрутки голосів глядачів на користь Мікелли Абрамової. Згідно з даними розслідування, голосування за переможницю велося в автоматичному режимі. Таким чином вона отримала близько 30 тисяч дзвінків і восьми тисяч СМС-повідомлень.

Результати шостого сезону російського телешоу "Голос. Діти" були анульовані, а керівництво телеканалу прийняло рішення провести фінал конкурсу повторно.

Чим керувалась Мікелла Абрамова, відмовившись від повторного конкурсу, невідомо. Чи була це образа за скасування її перемоги, а чи, можливо, її батьки знали про накрутки – тепер цього уже ніхто не дізнається.

Нагадаємо, донька Алсу може втратити титул переможця "Голос. Діти"

Як повідомляв портал Знай.ua, співачці Алсу нанесли ще один удар, відразу після скандалу з дочкою.

Також Знай.ua писав, інтерпол взявся за російське шоу "Голос. Діти".