Найбільш романтичне шоу України "Холостяк" підійшло до свого фіналу та Микита Добринін оголосив свій вибір на всю Україну. Обраницею зоряного холостяка стала 20-річна Дарина Квіткова.

"Я дуже сподіваюся, що це саме та дівчина, яку не захочеться відпускати до останніх днів свого життя"- поділився Холостяк.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

Проте, частина України, які підтримували іншу учасницю - екзотичну Лілію Кім, залишилися незадоволені. Втім, сама Лілія поспішила запевнити всіх, що з нею все в порядку, написавши звернення на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Микита Добринін
Микита Добринін

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не буде поста нещасної дівчини, яку не вибрали в фіналі! Я -щаслива! А все тому, що протягом всього проекту, я не втратила себе, я не вистрибувала із штанів, щоб здаватися кращою, я завжди була собою" - пише дівчина.

Лілія повідомляє, що не знає і не хоче знати того, яких дій Микиті не вистачило від неї. Вона впевнена, що те, що вона прийшла на шоу і залишалася там - це і є її найбільшою дію. Далі, відкинута Добриніним написала, з натяком на Дарину Квіткову, що:
"Вже вибачте, що я не вішалася на шию, не говорила на кожному кроці про те, як я закохана, не влаштовувала йому побачень і не переступала через себе наперекір! Мені дуже шкода, що в наш час, чоловіки розслабилися і вважають , що дівчина повинна «діяти» нарівні!"

Вона зазначила, що проекту в її житті більше немає і не буде, як і Микити Добриніна.

В коментарях багато хто вказує на помилки Лілії в поведінці, на що сама дівчина відповідає дуже агресивно:
"Знаєте , я ніде не обговорювала цю парочку, багато честі, а те, що в моїх словах Ви бачите їх, говорить про те, що значить мої слова близькі", "В життя я дуже весела і життєрадісна і не ревнива , просто моя «роль», виявилася саме такою, нарізали мене саме так."

Багато підписників дівчини стверджують, що вона видаляє негативні коментарі, а самих коментаторів кидає в "чорний список":
"Мене жовтокожик заблочив! Що там пише про Микитоса і Дашу цей вічно похмурий і озлоблений пекінес?"

Нагадаємо, колишні учасниці "Холостяка" злили всі таємниці нового сезону.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.