У четвер, 23 травня, відбулася головна подія українського шоу-безнесу - весілля Насті Каменських і Потапа. Як відомо, торжество пройшло у стилі бохо-рустік, і всі деталі були витримані в одному ключі.

На весіллі NK поміняла кілька образів. Першим луком, в якому Каменських готувалася до церемонії, став білий шовковий халатик з написом Bride, вишитим перлинами. Оригінальна річ стала подарунком від подруг співачки.

Найголовнішим обазом стала класична весільна сукня з салону Luxury Bridal Store Novias. Сукня бренду Galia Lahav відрізнялася приталеним силуетом, глибоким вирізом і вишивкою ручної роботи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під кінець торжества Каменських переодяглась у більш легке вбрання, у якому могла спокійно рухатися і танцювати. Вона з'явилася перед гостями у білій сукні і напівпрозорому бомбері з вишивкою від Wifey. Туфлі вона змінила на кросівки Buffalo.

Нагадаємо, Данилко розкрив головну таємницю Каменських після весілля з Потапом.

Раніше Знай.ua повідомляв, неймовірно щаслива Каменських розчулила весільним фото з Потапом.

Також Знай.uа писав, Потап зізнався, як планував весілля з Каменських.