Популярна зірка російських серіалів і актриса популярного ситкому "Кухня" Маша Горбань показала на відео свою струнку й підтягнуту фігуру. Відповідний ролик з'явився в Instagram.

Артистка танцює в своєму готельному номері в нижній білизні і халаті.

"Машка отдыхашка", – так підписав Горбань фото в мережі.

Шанувальники прийшли в захват не тільки від запальних танців дівчата, але і від її стрункої фігури. Маша зараз перебуває на відпочинку в Криму.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Звідки таке тіло? Навчи. 😁 ", "Ось це фігура", " Боже,яка фігура))))", "Мрія будь-якої дівчини. Ви Богиня", " Машуня запалює 💝💥🤩👑🌹", " Відмінна фігура😍", "Машка струнка", "Космос", "Скидай халатик", "Красивіше фігури я ще не бачила", "Кішка", "Ти така гарна, а?", "Дуже сексуальна", "Танці-шманці", "шикарна Фігура", "Можна дивитися вічно", - пишуть фанати.

Раніше повідомлялося, що відома актриса Марія Горбаньзірка серіалу "Кухня" порадувала шанувальників новою яскравою фотосесією. Так, фоном для нового фотосету Марії стали прекрасні види райського курорту на Шрі-Ланці.

Про це стало відомо завдяки новим пікантним публікацій актриси в Instagram.

Фото вийшли доволі загадковими. Маші довелося позувати практично в оголеному вигляді - купальник ледь прикривав її оголене тіло. Актриса позувала на камені, поки що на задньому плані дзюрчав водоспад. Спочатку дівчину й зовсім можна було прийняти за іншу людину. Однак на другому знімку Марія Горбань обернувся через плече і показала своє прекрасне обличчя, чим порадувала фанатів.

Нагадаємо, Седокова з донькою повернулися в Київ під пісню "Яжемать".

Як повідомляв Знай. ua, мокра зірка серіалу "Кухня" показала свої гіпнотичні форми.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу "Кухня" роздяглася для фотографа.