Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Знаменитість похвалилася дуже відвертим вбранням, у якому вирушила на нічну вечірку. Так, молода матуся приміряла екстра-коротеньке помаранчеве плаття з глибоким декольте і оголеним животом, доповнивши образ абсолютно прозорими туфлями-човниками на невеликому підборі.

"втечи від звичайного 🔥", - лаконічно підписала Дженнер. За 8 годин знімок встиг набрати майже 3 млн. лайків, а фанати розділилися на два табори. Одні захоплювалися відвертим вибором дівчини і її сміливістю, засипаючи компліментами також фігуру Кайлі. Інші ж розкритикували світську левицю, зазначивши, що образ вийшов занадто зухвалим, а також звинуватили її у пластиці грудей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.