Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним образом, позуючи для чергового портрета в реалізмі від художника Сергія Піскунова. Так, артистка голяка замоталася в срібну фольгу, а також показала невеликий ролик з процесом зйомок.

"Як це було.. @piskunovart @nickyashika@naidenko_v", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Розкіш!", "Це якесь колдунство!😍", "Ідеально!!!Захват для очей!", "як він це робить.....!!!???заворожує😍👍", "Даша, це нереально круто!!!!!🔝🔝🔝🔝🔝", "Це щось 😍😍", "Залипнув! 😳 Кайф! ❤️", "Просто Вау🔥", "Краще ніж вживу 😅🤗".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.