Найбільш романтичне шоу України "Холостяк" підійшло до свого фіналу та Микита Добринін оголосив свій вибір на всю Україну. Обраницею зоряного холостяка стала 20-річна Дарина Квіткова.

"Я дуже сподіваюся, що це саме та дівчина, яку не захочеться відпускати до останніх днів свого життя"- поділився Холостяк.

Микита Добринін
Микита Добринін

Частина України, які підтримували іншу учасницю - екзотичну Лілію Кім, залишилися незадоволені. Втім, сама Лілія поспішила запевнити всіх, що з нею все в порядку, написавши звернення на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проте, можна запідозрити недобре, побачивши, як красуня "заїдає горе" у відомій піцерії.

Лілія виклала фото, в дописі на якійдо якого повідомила, що заклад, рекомендований Джулією Робертс, і справді заслуговує похвали. Хоч вона і була в черзі 53, довго простояла,але все одно отримала свою велетенську піцу. На кадрі дівчина, одягнена в чорно-білій гамі, направила сумний погляд на свою страву.

"Ми довго простояли, але це того варте!!! Я з'їла величезну піцу сама, настільки смачно" - написала дівчина.

В коментарях фолловери Кім пишуть свою думку:
"Ти так сильно накачала губу, що вона у тебе більше не ворушиться і відчуття, що в тебе флюс, або бджола зробила кусь", "Лілечка, жоден чоловік не вартий жіночих сліз, особливо твоїх! Ти як дорогоцінний камінь, дуже рідкісний! Найбільш гідна дівчина!", "Нехай Микита гризе лікті, що втратив тебе. Ти зустрінеш гідну і вірну людину", "Ліля ти красуня. І добре що ти не з Микитою. Гуляка він...".

Микита Добринін
Микита Добринін

На питання про те, чи буде Лілія на пост-шоу "Як вийти заміж. Життя після проекту" Кім відповіла дуже різко: "Я дуже не хотіла , так як не хочу його бачити у своєму сьогоденні, але зрозуміла, що це потрібно для того, щоб не залишитися недосказанною , тому так, буду". Це показує, наскільки образа на Добриніна ще свіжа.

Нагадаємо, колишні учасниці "Холостяка" злили всі таємниці нового сезону.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.