Популярна українська співачка Аліна Гросу активно готується до свого весілля. Напередодні радісної події вона зважилася розповісти, як її наречений реагує на публічний спосіб життя вокалістки.

Аліна розповідає, що вона складається у відносинах зі своїм коханим вже 4 роки. Його звуть Олександр і він любить її справжню, хоч і бачив її в різних образах і чув про неї величезна кількість пліток.

"Він ніколи не намагався щось у мені змінити. Дуже мало в житті я зустрічала людей, які будуть не просто говорити: "Вау, моя дівчина співає" або "Мою дівчину всі знають з дитинства", а щиро підтримають творчої людини. Він був би радий, якщо б я не співала, але він і щасливий, що я співаю. Іноді, правда, його підбішує, коли хтось зайвий раз на мене подивиться", - зізнається Гросу.

Нагадаємо, Аліна Гросу таємно вийшла заміж, шанувальники помітили дещо цікаве.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Гросу перед весіллям раптово заговорила про дітей.

Також Знай. ua писав, що Гросу таємно зіграла весілля, нове фото все підтверджує.