Співачка Аліна Гросу потішила шанувальників черговою яскравою фотосесією і запитала їх думки про свій образ. На офіційному акаунті співачки в Instagram з'явилися знімки, де Аліна позує на помаранчевому тлі. На молодій виконавиці –вільного крою біла сукня з фіолетовим хутром на подолі, яскравий ляльковий образ доповнено білосніжними туфлями на шпильці. Сама співачка назвала свій образ яскравим, але ніжним, і висловила надію, що він допоможе фоловерам повернутися в теплу пору року. В коментарях розгорілися суперечки. Одні підписники стверджують, що Аліна виглядає просто приголомшливо, інші викрили співачку у тому, що вона перестаралася з фотошопом і макіяжем, і тепер схожа на ляльку, а від колишньої природності "Бджілки" не залишилося і сліду.

Втім, фанатам вже давно довелося відвикати від способу милого кучерявого дитини, яким вони пам'ятають Аліну, і прийняти улюблену співачку спекотною блондинкою, що трусить принадами під провокаційні пісні на кшталт "Хочу я баса". Аліна Гросу не соромиться оголення, позує для чоловічих журналів, перенесла кілька пластичних операцій і всіляко випинає свою сексуальність, користуючись нею направо і наліво. І нехай половину армії фанатів вона розгубила, на їх зміну прийшли нові. Її більше не слухають зворушливі бабусі, зате обожнює сильна стать. Зі зрозумілих причин.

Та й взагалі, ніяка вона більше не Аліна Гросу. Співачка заявила, що остаточно "ховає" своє сценічне ім'я, і тепер буде називатися GROSU. Капсом і латиницею.

Схоже, що скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті, зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, але вийшло "як завжди".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила почати з відмови від свого імені. Так, нещодавно співачка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

"Аліни Гросу більше немає! Вона залишилася в кіно. В музиці тепер тільки GROSU", - повідомила співачка.

Свою публікацію Гросу супроводила відео, в якому постала в "несподіваному" образі – сексуальної черниці.

"Сьогодні GROSU - ніжна, але смілива в образі черниці, в тому самому, що так сильно збуджує підсвідомість чоловічої і не тільки частини населення планети Земля", - зазначила співачка.

З такими змінами варто сподіватися, що наступним кроком буде заміна слів у сандальної пісні Гросу "Хочу я баса" на "ніжні, але сміливі в образі черниці": "Хочу я попа".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що запроданкою Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал Знай.uа писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.