Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам фото з вечірки модного глянцю.

Як видно на знімку, Іраклі прийшов на світський захід у чорному вбранні. На ньому штани і піджак з атласним коміром, під яким визирає чорна футболка. Шанувальники відзначили, що досить незвично бачити завжди яскравого Іраклі у всьому чорному. Хоча виглядає він дуже стильно і впевнено.

У підписі до фотографії Макацарія розповів про вечірку, яку відвідав. "Вчора святкували день народження @elleman.ua і @elle_ukraine. Мене дуже радує факт того, що в Україні є ресурси з необмеженою кількістю якісного контенту. Щиро бажаю проекту процвітання і довголіття. Було приємно побачити своїх друзів і розділити з ними цей вечір", - написав холостяк.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.