Українська співачка Настя Каменських опублікувала новий знімок в Instagram, а шанувальники відзначили, що артистка погладшала. Про це передає Clutch.

23 травня 2019 року через 13 років після початку спільної роботи у рамках дуету Потап і Настя Каменських на радість публіці нарешті вступили у законні стосунки. Вони одружилися у заміському столичному ресторані, розташованому у Голосіївському районі Києва. На весіллі були присутні більшість зірок українського шоу бізнесу. Пресі вхід був заборонений, а через день після весілля молодята вирушили у подорож. Як повідомила в своєму Instagram дружина соліста групи Время и Стекло Позитива Ганна Андрійчук-Завгородня, полетіли на відпочинок Потап і Настя на літаку, який новоспечений чоловік Каменських подарував їй.

Сьогодні, 31 травня, Настя Каменських опублікувала новий знімок у своєму Instagram. На ньому вона зображена на яхті, на якій вони з Потапом вирушили поплавати за день до цього. На фото Настя з'явилася у новому купальнику з леопардовим принтом і розпущеною гривою свого кучерявого волосся.

Деякі підписники відзначили, що Настя останнім часом трохи погладшала. По всій видимості, вони з Потапом поставили свої дієти і тренування на паузу, щоб вдосталь розслабитися. Ось що пишуть фани: "Буквально місяць тому вона була стрункішою…", "Пора худнути", "Раскабаніла — протеїн після весілля потік".

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, Каменських в бікіні засвітила круглий животик, його вже не приховати.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль захопила елегантністю і глибоким декольте.

Також Знай.uа писав, фото Потапа і Каменських зворушило українців до сліз.