Зірка "Холостяка" Микита Добринін зізнався в коханні своїй обраниці, з якою вони разом уже пів року після зйомок фіналу.

На СТБ вийшов спеціальний випуск пост-шоу "Холостяка" під назвою "Як вийти заміж" з Розою Аль-Намрі, в якому герой 9 сезону Микита Добринін з'явився разом зі своєю обраницею Дарією Квітковою.

Пара зізналася, що уже півроку після зйомок фіналу проекту вони разом. За цей час Микита і Даша пережили певні труднощі, адже до виходу фінального пост-шоу в ефір їм не можна було з'являтися разом, щоб не розкрити завчасно фінал програми. Тому закоханим доводилося ховатися і зустрічатися там, де їх ніхто не побачить. Проте, пару це не зупинило і вони навіть встигли помандрувати разом.

"Я вдячна цьому проекту за те, що все так сталося, я стала загартована, я виросла внутрішньо, але головне, що мені дав проект - це Микита. Я щодня відчуваю, що кохана. Ми прокидаємося і кожен ранок починається з обіймів", - зізнається Даша.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


"Мені подобається, що в наших стосунках не пропадає романтика, не пропадає радість зустрічей. Коли я приходжу пізно ввечері додому, Даша з радістю мене зустрічає. Минуло більше півроку, і це не втрачається. Я хочу, щоб так і тривало. У цій стабільності і є розвиток стосунків, коли ви хочете бути найкращими один для одног", - говорить Микита.

Пара планує жити разом, і в ефірі пост-шоу Микита подарував Даші ключі від нової квартири, яку вони збираються облаштовувати удвох.

А ще Микита на своїй сторінці у Facebook написав проникливий пост для Даші.

"Для мене найважливіше, що ми щасливі і так круто доповнюємо один одного. Ти сидиш зараз, щаслива, поруч і посміхаєшся. І це найбільший подарунок для мене!", - зізнався Микита.

Раньше я думал, что уже привык к одиночеству. И как сейчас я счастлив встретить тебя, невероятную, мудрую, лёгкую...

Geplaatst door Nikita Dobrynin op Vrijdag 31 mei 2019

Нагадаємо, Добринін розповів, як живе після шоу "Холостяк"

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська влаштувала Добриніну рознос

Також Знай.ua писав, Добринін зізнався, чи є любов після шоу "Холостяк"