Головний герой 9 сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін вже зовсім скоро на всю країну визначиться зі своїм вибором і представить свою обраницю. Як відомо,зйомки шоу вже закінчилися і, по факту, Добринін вже повинен бути щасливим закоханим чоловіком, але недавній пост Холостяка посіяв у фанів сумніви, що вибір взагалі був зроблений.

Микита Добринін
Микита Добринін

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Микита виклав пост, в якому зізнався, що коли повертається додому після подорожей,то на нього чекає порожній холодильник і доводиться замовляти їжу онлайн.

"Знаєте за що я люблю поїздки і подорожі? За це незамінне почуття, коли ти повертаєшся додому. Зайшов, кинув рюкзак, завалився на диван, увімкнув музику і... згадав що їсти вдома нічого. Але добре, що це можна вирішити в два кліка зрозумілим і швидким додатком. Я продовжую лежати на дивані, а мої гастрономічні рятувальники вже мчать з доставкою."- поділився Добринін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Уважні фанати тут же засипали Холостяка питаннями:
"А вдома не чекає переможниця холостяка з вечерею?", "Напевно, не буде переможниці", "Але все-таки домашня їжа смачніша,якщо зроблена з любов'ю"

"А мені в кайф самій щось приготувати. Адже це домашньо-улюблене, за чим скучив", "Якщо у вас раптом не вийде з переможницею з Холостяка...знайте, що є Я", "А переможниця Холостяка?", "Напевно, як завжди, і цей холостяк обрав не ту".

Нагадаємо, що головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" в Києві. На подив шанувальників холостяк прийшов на захід один.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". В цьому році головним холостяком країни став популярний ведучий і редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.