Відома російська співачка, яка народилася в Україні, Віра Брежнєва активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram. Співачка завжди відзначалася почуттям стилю та ідеальною фігурою. Так, цього разу, артистка опублікувала фото, де вона лежить біля басейну.

Про це пише POLITEKA.

"Літо, я до тебе готова", - лаконічно підписала світлину Брєжнєва.

Цей знімок незвичайний тим, що зроблений з висоти та з незвичайного ракурсу. На 34-річній артистці чорне боді, яке підкреслило струнку фігуру, довгі ніжки та ледь прикрило груди. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Шанувальники Брєжнєвої були в захваті від такого сонячного кадру і засипають Віру компліментами в коментарях. Однак, деякі помітили, що співачка старіє, і більше не носити бікіні.

"Ви неймовірно красива", "Супер струнка", "Чудова фігура у вас, Віро", "Яка ж ви струнка", "Найкрасивіша у світі, віра", "Ви завжди ідеальні, і взимку готові", "Ось тільки тіло постаріло, вже не трусики, а легінси", - написали вони в коментарях.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.