Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

На фотографії Леся позує в легкому літньому образі, який підкреслив всі її принади, а в підписі до фото вона похвалилася розкішним відпочинком на Мальдівах. Так, Нікітюк одягнена в червоне леопардове плаття, яке оголило стрункі ніжки і зону декольте. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі темні окуляри. Леся катається на велосипеді на пірсі біля кришталево чистої води.

У підписі до фотографії Нікітюк написала: "Прекрасний ранок на Мальдівах! Без фільтрів! А куди зібралися на відпочинок цього літа? Який бюджет?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Лесі. І багато, треба сказати, заздрять відпочинку телеведучої і від цього хейтять її у коментарях до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.