Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, якими показала, як треба підкорювати гарячих іспанських чоловіків.

На новій фотографії, яка з'явилися у записі Лесі Нікітюк, вона постала на огляд публіки на прогулянці в іспанському місті Віго, де зараз подорожує. А у підписи до цієї фотографії Леся розповіла про це чудове місце. На прогулянку українська телезірка вийшла в зручному спортивному луці, який складається з чорних лосин і коротенької жовтої маєчки. На талії Леся зав'язала чорну кофту, а в руці тримає сумочку-клатч. Її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками корисним лайфхаком і розповіла про місто Віго. "Містечко Віго це справжня автентична Іспанія (Галіція) Англійська – no comprendo. Атлантичний океан, гори, морепродукти (фантастика)... навіть Ресторан Мішелін (вері Делішес). Порада для дівчат!!! Тут можна сховатися з коханцем від туристів, ходити на шопінг і жерти фантастичні морепродукти. Наших ви тут точно не зустрінете. Віго знаходиться в неймовірному місці, в ньому стільки ж гір, скільки і в Атлантичному океані. Крім того, завдяки цьому він має найбільший рибальський порт у Європі. А також тут ви можете сховатися зі своїм таємним коханцем, тому що немає українського туризму", - написала Леся двома мовами – українською та іспанською.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Шанувальники не пройшли і повз цієї публікації і почали активно її обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями та побажаннями, а деякі почали активно обговорювати незвичайний образ телезірки.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.