Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками в Instagram новим фото і своєї дилемою. Варто відзначити, що на знімку Леся позує в дуже милому образі домогосподарки.

Так, на сторінці ведучої шоу "Орел і Решка", яка зараз бере участь у танцювальному проекті, з'явилася фотографія, на якій Леся Нікітюк позує на кухні в образі "відчайдушної домогосподарки", як вона сама себе називає. Дівчина одягла миле плаття в синьо-червону клітку і кокетливо тримає себе за волосся.

"Відчайдушна домогосподарка, думає, що ж станцювати в цей раз? Вальс? Фокстрот? Чи може класичний Стрип? Голосуйте в коментах!", - написала Леся підпису до нового фото.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали писати свою думку в коментарях до посту телеведучої. І треба сказати, що їхні думки розійшлися. Деякі навіть пропонують Лесі станцювати український народний танець гопак. Але що вибере знаменитість, поки залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками своєю бідою. Виявилося, що в розпал проекту знаменитість захворіла. У своєму Instagram Леся виклала стильне фото з посмішкою на обличчі, але підпис до цього фото засмутив прихильників телеведучої. Виявилося, що дівчина злягла з температурою.

Треба сказати, що незважаючи на хворобу, на опублікованому фото Леся Нікітюк виглядає карколомно. Телеведуча мило посміхається шанувальниками. На знімку вона зображена в бежевих брюках і темній кофтині зі схожим на леопардовий принтом. В тон червоним сонцезахисним окулярам Леся обрала маленьку сумочку такого ж кольору.

Напомним Оксана Марченко у трійці лідерів телеперегляду проекту "Танці з зірками" вже 6 ефірів поспіль.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аніта Луценко розповіла про жахи "Танців з зірками".

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.