Відома українська співачка Світлана Лобода, яка в даний момент знаходиться в положенні, опублікувала в Instagram цікаве фото.

На ньому зірка в округленим животиком, а підпис під знімком говорить: "Невблаганно швидко минає час... і наша Тіля вже бігає"

Варто нагадати, що Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото, на якому позує тільки в стильному чорному купальнику і улюблених футуристичних окулярах. Так, артистка похвалилася розкішним тілом, однак зазначила, що тут не обійтися без наполегливих фізичних тренувань. Світлана засвітила сталевий прес і масивну груди, перед якими не встояла навіть культова співачка Алла Пугачова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Лобода на пляжі показала, чим закохала в себе Ліндеманна

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лобода переплюнула Каменських "попою, як у Кім"

Також Знай.ua" писав про те, що Лобода і відомий шоумен злилися в пристрасному поцілунку на очах дружини і дітей