Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фотографіями, на яких вона позує разом зі старшою донькою Антоніною, яка 1 червня відсвяткувала 29-й День народження.

Мама і донька відображені, мабуть, під час святкування, вони у неймовірно красивих сукнях та з квітами у руках. Ольга вибрала для торжества яскраве довге плаття в підлогу з флористичним принтом, а Тоня наділа легке світле платтячко з бабками, а на її ногах стильні сині босоніжки. В підписи до фотографій Ольга Сумська ніжно привітала доньку зі святом. А шанувальники у свою чергу приєдналися до привітань і зазначили, що Антоніна копія зоряної матусі.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.