Всесвітньо відома співачка Леді Гага вже скільки років продовжує епатувати публіку, але цього разу щось пішло не так і світова зірка ледь не впала на сцені під час свого концерту.

Момент падіння потрапив на відео, яке знімали шанувальники і опублікували в Instagram.

На відео можна побачити, як Леді Гага спускалася на сцену на величезній металевій конструкції. Вона зачепилася за якусь деталь і полетіла вниз приблизно з висоти у два метри. На щастя, її встигли схопити двоє танцюристів і артиска втрималася на ногах. Варто відзначити, що навіть це не збило Гагу з пантелику і вона, як справжній професіонал, не переставала співати і продовжила виступ.

Леді Гага
Леді Гага

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфи з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється їй.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.