Відома українська співачка Ірина Билик не забуває тішити прихильників новими знімками і своєму Instagram. Так, цього разу вона опублікувала декілька яскравих фото з телеведучим Дмитром Коляденком.

Колишнє подружжя все частіше почали помічати разом, а вони у свою чергу підігрівають інтерес фанатів новими спільними фото. Цього разу видно, що вони обідали в одному з ресторанів, а Коляденко ніжно годував Ірину Білик.

"Діма Коляденко, з твоїх рук навіть Любов-Отрута🖤 PS. А як ви думаєте, що я відповіла Дімі на його чергову пропозицію стати його дружиною?" - інтригуюче підписала допис співачка.

Раніше артистка також показала спільне фото зі своїм екс-чоловіком. Видно, що обидві світлини зроблені в один день, тому що на знаменитостях теж саме вбрання. До слова, вони одягнені яскраво та неординарно.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Любов💖, окуляри 👓 і музика 🎶 ... (і шампанське🥂🍾) Чиї окуляри 👓 вам більше подобаються мої чи Діми?

Фанати почали підозрювати, що можливо між ними є якісь романтичні відносини. А нещодавно хореограф і співачка разом виступали на Miss Blonde Ukraine-2019 в якості запрошених гостей. Діма зробив пропозицію руки та серця прямо на сцені. Хореограф зізнався їй у коханні і навіть запропонував знову вийти за нього заміж.

Ірина Білик виглядала абсолютно розгубленою і відповіла, що і так заміжня. Проте обіцяла подумати над пропозицією. Співачка перебуває у шлюбі з Асланом Ахмадовим з 2015 року, вони виховують трирічного сина.

Нагадаємо, Коляденко спробував повернути Білик на очах у всієї країни.

Як повідомляв Знай.ua, Коляденко спробував відбити Білик у чоловіка на очах у мільйонів: виходь за мене.

Також Знай.ua писав, що дружина Кошового подратувала фанатів відвертими фото.