Популярна серед українців телеведуча Леся Нікітюк, яка любить привертати до себе увагу фанатів, часто публікує для шанувальників в Instagram нові заворожуючі фото, відео та новини зі свого зоряного, а також повсякденного життя.

Цього разу Леся Нікітюк опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками в яскравому образі - на велосипеді з оголеними ногами.

"Beautiful morning in Maldives!!! no filters ! А куди на відпочинок зібрались цього літа? Який бюджет??", - підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На фотографії Леся позує в легкому літньому образі, який наголосив всі її принади, а в підписі до фото вона похвалилася розкішним відпочинком на Мальдівах. Нікітюк одягнула червоне леопардове плаття, яке оголила стрункі ніжки і зону декольте. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на очах темні окуляри. Леся катається на велосипеді на пірсі біля прозорої від чистоти води.

Нещодавно Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі. На фото вона еротично оголила одну ніжку і мрійливо із букетом білих квітів вдивляється вдалечінь.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.