Актор, а віднедавна й керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий не часто ділиться з прихильниками подробицями особистого життя. Однак цього разу він опублікував фото двох своїх доньок. Примітно, що зробив це у День захисту дітей.

Світлини з'явилися на особистій сторінці Кошового у соціальній мережі Instagram.

"До свята готові😂 люблю @_varvara_koshevaya_ і Сімку😘😘😘 дякую @yalta_k #зднемзахистудітей", - підписав фото актор.

Варвара і Серафима одягнені в нарядні білі платтячка, в обох нафарбовані губи, а у молодшої на голові незвичайний обруч. Обидві дівчинки позують, як справжнісінькі моделі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фанати активно взялися коментувати світлину й підмітили схожість дівчат з Євгеном Кошовим. "Женю, старша донька - копія ти", "Як таке можливе, щоб дівчатка взяли все найкрасивіше від батьків. Красуні", "Дітки-цукерочки", "Красуні", "Жека красава", - написали прихильники під дописом.

Зазначимо, що Євген Кошовий з дружиною Ксенією виховують двох доньок. Пара одружилася 10 років тому. Вони гучно відсвяткували весілля. Ксенія Кошова є учасницею танцювального колективу Олени Коляденко Freedom Ballet, однак не часто з’являється на світських заходах.

Нагадаємо, що акторка студії "Квартал 95" Ірина Сопонару також вразила прихильників відвертим фото з відпочинку.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий з дружиною зважилися на таємний ритуал перед Богом: про що ніколи не розкажуть у "Кварталі 95".

Також "Знай.ua" писав, що Кошовий з "Квартал 95" взявся за дітище Зеленського: "Аж схуд від радості".