Акторка студії "Квартал 95" Ірина Сопонару вразила прихильників відвертим фото з відпочинку.

Відповідні кадри вона виклала на своїй сторінці ц соціальній мережі.

Відомо, що не так давно Сопонару стала однією з акторок новоствореного Жіночого Кварталу.

На опублікованих кадрах відома білявка позує на камеру лише у купальнику, вона лежить на білосніжному пляжі, при цьому локація позначена, як Великобританія.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Спасибі за кращі кадри", – підписала зірка своє фото англійською – у вільному перекладі підпис звучить саме так.

Варто нагадати, що замість Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському телеканалі продемонстрували знімок киянки Людмили Капустяної. Це стало приводом для жарту коміка студії "Квартал 95" Євгена Кошового, який висміяв помилку в програмі "ЧистоNews".

Гуморист звернув увагу на те, що в результаті прикрого непорозуміння у новообраного гаранта можуть виникнути проблеми з дружиною: "Цілком можливо, що через те, що хтось не перевірив інформацію комусь, перш ніж почати вирішувати державні конфлікти, спішно довелося врегулювати сімейні".

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський виклав відеозапис, в якій детально розповів, що зробить все заради того, щоб привести українські дороги в норму за 5 років його правління. Зеленський обіцяє зробити все можливе, щоб через 5 років автопробіг пройшов по нормальним дорогам. "Я вам обіцяю... Я не можу обіцяти, але я зроблю все, щоб наступного разу через п'ять років, ви нормально, в кайф приїхали до нас по нормальним дзеркальним дорогах", - каже слуга народу.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка Кварталу 95 Олена Кравець долучилася до святкування одного із найулюбленіших свят українців - Дня вишиванки, і поділилася яскравими фото в національному вбранні. Однак уважні фанати відзначили, що Олена любить носити вишиванки не лише з нагоди свята, а і на сцені та повсякденному житті.

Також "Знай.ua" писав, що новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і агентств. Наразі вже відомо, що Володимир Зеленський обговорював з представниками компаній ініціативу проведення прозорого конкурсу на посади голів ОДА.