Новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і агентств.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що Володимир Зеленський обговорював з представниками компаній ініціативу проведення прозорого конкурсу на посади голів ОДА.

Відомо, що у зустрічі з новообраним президентом взяли участь Ілона Шарова (Hudson), Роман Бондар (Оdgers Вerndtson), Олексій Долгих (Bayden), Юлія Згеева і Ігор Габузенко (Ward Howell).

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ми дійсно хочемо знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це - наша мета. І ми розуміємо, що знайти кращих фахівців, які мають високі компетенції і орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці в цій сфері ", - зазначив Зеленський.

При цьому він додав, що вже є кілька кандидатур на посаду керівників державних адміністрацій.

"Але і тут нам потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей. Тому що в цілому ми хочемо провести прозорий конкурс на ці посади, знайти кращих менеджерів, які прагнуть до позитивних змін в своїх регіонах, мають стратегії розвитку і здатні залучати локальні і іноземні інвестиції ", - вказав він.

Крім того під час зустрічі обговорювались головні критерії, яким повинні відповідати кандидати на посади. Серед основних: професіоналізм, знання регіону, авторитет в місцевих громадах, добропорядність, хороша репутація, досвід управління системами такого рівня.

"Всі учасники зустрічі підтримали ініціативу Володимира Зеленського, пов'язану з кадровою політикою, і задекларували свою готовність до співпраці з командою новообраного президента", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, НАТО буде представлений на інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського на рівні помічника генсека.

Як повідомляв "Знай.ua", у новому випуску Квартал 95 у комічній формі показали ситуацію, яка склалася з творцем студії Володимиром Зеленським після того, як він оголосив про те, що йде в президенти.

Також "Знай.ua" писав, що у місті Чернівці, 16 травня епатажний митець Анатоль Федірко відкрив пам’ятник новообраному президенту України Володимиру Зеленському.

Зеленський проти ВРУ: як Порошенко "кував перемогу" Зе. Пальчевський