У місті Чернівці, 16 травня епатажний митець Анатоль Федірко відкрив пам’ятник новообраному президенту України Володимиру Зеленському.

Цю інформацію повідомило агентство АСС.

Монумент виглядає як невеличкий зелений квадратик на білому фоні. З протилежного боку розміщено портрет Ігоря Коломойського – в такому вигляді, яким його сприймає автор. Інсталяцію прикрашає рушник із вишиванкою.

"Зелений – це колір майбутньої перспективи. Віра у те, що може щось зміниться. Квадрат – це філософська фігура, символізує невідомість, чи щось зміниться. Він маленький, бо не знаємо, буде добре, чи погано". розповідає автор

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Федірко підкреслив, що мораль пам’ятника – "мистецтво перемагає життя".

Нагадаємо, що нещодавно Верховна Рада проголосувала за остаточну дату інавгурації лідера "Слуги народу" Володимира Зеленського. Її призначили на 20 травня.

Портал Знай.ua теж не гаяв часу і провів опитування серед українців, де б вони хотіли бачити цю урочисту церемуонію - перед депутатами, чи перед народом.

Результати не змусили себе довго чекати: 88% відповіли, що хочуть, аби Зеленський офіційно отримав булаву перед народом, інші 11% запевняють, що краще це робити перед депутатами.

У коментарях користувачіц також висловили найцікавіші версії стосовно вирішально дня і трохи пофантазували на цю тему. І не дивно, адже сам Зеленський обіцяв "фішечки" на інавгурації, щоправда не уточнивши, які саме.

Як повідомляв Знай.ua, Коломойський повернувся до України.

Також Знай.ua писав, що Саакашвілі дав поради Зеленському.