НАТО будуть представлені на інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського на рівні помічника генсека.

Про це розповів сам представник північноатлантичного альянсу.

Україна в НАТО
Україна в НАТО

"НАТО буде представлена на інавгурації президента Зеленського помічником генерального секретаря з політичних питань і політики безпеки, послом Алехандро Альваргонсалесом, – зазначає помічник генсека.

Крім цього, посол Альваргонсалес візьме участь у прийомі, присвяченому 70-річчю НАТО.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, що Пілотів Військово-повітряних сил Угорщини вдалося перехопити російське повітряне судно Ан-26. Про це повідомило угорської Міністерство оборони.

У відомстві зазначають, що вдень у понеділок 13 травня в небо Балтії піднялися кілька винищувачів ВПС Угорщини. Це сталося по тривозі з Об'єднаного протиповітряного центру НАТО, який базується в Німеччині.

Угорським пілотам зі складу Повітряної поліції Балтії вдалося ідентифікувати і перехопити російський літак Ан-26, який без дозволу знаходився в повітряному просторі країн Балтії. Така операція проведена згідно з міжнародними нормами.

Ще ми писали, що У понеділок, 6 травня, на військовій базі НАТО в Латвії біля російського кордону прогримів вибух.

В результаті померла офіцер армії Албанії, 32-річна Заріфа Хасаний. Двоє осіб поранено.

Про трагедію передає міноборони Албанії.

"Під час роботи з вибухівкою на базі НАТО Camp Adazi в Латвії стався нещасний випадок, в результаті якого загинула жінка-офіцер албанської армії, а ще двоє офіцерів отримали поранення. Інцидент стався в ході тренувальної місії ", — кажуть у міноборони.

Нагадаємо, Путін розірвав всі зв'язки з НАТО

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Польський генерал розповів, як НАТО відреагує на агресію Росії

Також Знай.ua" писав про те, що Апаршин розповів, який курс країни буде при Зеленському