Обраний президент Володимир Зеленський виклав відеозапис, в якій детально розповів, що зробить все заради того, щоб привести українські дороги в норму за 5 років його правління.

Відео опублікували на сторінці бізнесмена Олександра Хмельковского.

"Хлопці привіт, вибачте, що так пізно. Я вам вдячний за Прапор Єдності, за ваш автопробіг з усіх областей України. Я вдячний за підтримку. Моя перемога - це наша з вами перемога", - каже Зеленський. За його словами, автомобілісти, які влаштували пробіг в його честь, переконалися самі у поганому стані українських доріг.

Зеленський обіцяє зробити все можливе, щоб через 5 років автопробіг пройшов по нормальним дорогам. "Я вам обіцяю... Я не можу обіцяти, але я зроблю все, щоб наступного разу через п'ять років, ви нормально, в кайф приїхали до нас по нормальним дзеркальним дорогах", - каже слуга народу.

Варто нагадати, що днями політичний консультант новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про загрози, які можуть перешкодити слузі народу виконати дані обіцянки українцям.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Однією з таких загроз він вважає закон, який повинен обмежити повноваження президента, передає КРАПКА.

Виконає новий президент заплановане, покаже час. Проте українцям не варто забувати про топі обіцянок Володимира Зеленського, які слуга народу планує втілити в життя на посаді глави держави.

  • Вихід з бізнесу

Володимир Зеленський говорив, що має намір повністю вийти із структур "Кварталу-95" до осінніх парламентських виборів.

"Я виходжу з бізнесу – я виходжу зі студії Квартал-95. Я не буду виходити п'ять років, як хто-то з якоїсь фабрики. Тобто я перестаю бути комусь партнером", – сказав він і зазначив, що передає повноваження.

Нагадаємо, Коломойський приїхав об'єднатися з Порошенком проти Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський призначить міністрів і топ-чиновників

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський буде вибирати глав ОДА серед мільйонів українців