Буквально нещодавно в мережі з'явився цікавий знімок, на якому зображений композитор і чоловік співачки Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе з таємничою незнайомкою. Про це пише Clutch.

Так, на фото Костянтин притулився головою до грудей привабливої блондинки. При цьому причина такого вчинку композитора залишається невідомою. Але факт залишається фактом: одружений Меладзе вирішив урізноманітнити сірі будні і змінити обстановку.

Наголошується, що Брежнєва ще не прокоментувала кадр з Меладзе, але шанувальники пари сподіваються, що навіть ці проблеми в шлюбі вони зможуть подолати.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва виставила уривок з рекламної компанії для колаборації H&M і Giambattista Valli, де знімалася разом з моделями Кендалл Дженнер і К'ярою Ферраньї.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Брежнєва приголомшила мережу новим фото з відпочинку.

Також портал Знай.uа писав, що Брежнєва опублікувала фото, де вона лежить біля басейну.