Знаменита українська ведуча та гумористка, зірка шоу "Квартал 95" та "Жіночий квартал" Олена Кравець показала нове миле фото з родиною.

Кравець звернулася до своїх підписників в Instagram і привітала зі святом Дня захисту дітей, показавши своїх трьох дітей: дорослу доньку та маленьких двійнят.

Про це пишуть Акценты.

"З Днем Захисту Дітей!", - написала вона під постом. У відповідь на таке зворушливе фото щасливої родини, шанувальники Кравець почали посилати їй відповідні привітання в це свято і бажати щастя сім'ї.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Щастя вашій родині!", "З святом всіх діток та їх батьків!", "Хай буде мир у всьому світі", "Діти-це наш стимул до життя, безмірної любові, внутрішньому росту і самореалізації. Бажання вкласти в них все, те чого сам не мав", - пишуть фанати.

Також ми писали, що зірка "Квартал 95" Олена Кравець показала дорослу доньку. Фанати були здивовані, на скільки схожі мама з донькою, просто "яблучко від яблуньки..."

Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками новиною про те, що її старша дочка Маша стала моделлю і знялася в рекламній фотосесії бренду Марини Лірник. Актриса опублікувала фотографію дочки у білому лляному костюмі, на якому дівчинка позує боком до камери з красивою укладкою і легким макіяжем.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.