Популярну українську співачку Софію Ротару попередили, що зірці варто бути уважною до своєї серцево-судинної системи. Про це повідомив астролог Влад Росс, пише Політека. За словами астролога, у зірки можуть бути проблеми з серцем, артеріальним тиском і кров'ю.

Астролог помітив у карті народження співачки Плутон, який уособлює подолання смерті, і він з'єднаний з Сонцем і Сатурном. А це означає, що Софія Михайлівна змушена все життя боротися з хворобами.

Влад Росс зазначив, що Ротару ледь не загинула ще в юному віці, але змогла подолати страшну хворобу – туберкульоз. Однак головними причинами її проблем зі здоровям він назвав артеріальний тиск, серцеві хвороби і недокрів'я.

"На даний момент гороскоп показує, що є ризик білокрів'я, рак крові. Можливо, зараз вона якраз і проходить реабілітацію, променеву або хіміотерапію. Уран в Домі здоров'я і хвороб у Ротару знаходиться у сполученні з Марсом, а це обіцяє різкий, несподіваний відхід з життя. Це говорить про те, що в разі хвороби Софія Михайлівна не буде довго хворіти, не буде роками прикута до ліжка. Все відбудеться дуже раптово: сьогодні є, завтра її немає", - сказав він.

"Якщо вона подолає літо-осінь, вона буде жити і далі. Завжди, коли я бачу людину в гороскопі Сатурн в сполученні з Сонцем в Дім смерті і відходу з життя, кажу, що така людина може прожити до 90 років. Але в той же час у неї такий показник Урану і Марса в будинку, який пов'язаний з легкими і несподіваним відходом з життя, що можливі серйозні проблеми зі здоровьем. Потім усе буде залежати від лікарів", - резюмував астролог.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Росс зазначив, що найвразливіше місце у співачки – це легені і в неї можуть виникнути проблеми з диханням, наприклад, астма. Він розповів, що ще в 2018 році зірки показали, що Ротару увійшла в кризовий період, який припускає проблеми зі здоровьем і лікарні.

Нагадаємо, онучка Софії Ротару затьмарила Канни витонченою фігурою в неймовірному сукню.

Раніше Знай.uа повідомляв,нучка Софії Ротару підігріла на сонечку ідеальне тіло.

Також Знай.uа писав, Софія Ротару підкорила шанувальників зовнішнім виглядом.