Користувачі мережі поширюють фото, на якому чоловік, дуже схожий на російського продюсера Костянтина Меладзе запалює в нічному клубі з пишногрудої незнайомкою.

На знімку чоловік розважається з ефектною блондинкою і буквально обтикатиметься їй особою в декольте. Шанувальники зоряних подружжя Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої припустили, що в родині стався розлад.

При цьому ніхто з подружжя або їх оточення ситуацію не коментує. На даний момент Віра знаходиться в США, штаті Каліфорнія, куди вона вирушила заради випускного дочки Соні. Дочка артистки народилася в період її відносин з бізнесменом Віталієм Войченком.

Так, на фото Костянтин притулився головою до грудей привабливої блондинки. При цьому причина такого вчинку композитора залишається невідомою. Але фанати припустили, що одружений Меладзе вирішив урізноманітнити сірі будні і змінити обстановку.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Віра Брежнєва засмутила фанатів пляжним фото.

Як повідомляв Знай. ua, Меладзе спіймали на гарячому з таємничою жінкою.

Також Знай. ua писав, що Меладзе спіймали на гарячому з таємничою жінкою.