Популярний україській телеведучий і мандрівник, найбільше відомий по шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний кадр з маленькою мавпою, яка їла з рук екзотичну карамболь. Так, артист разом з молодшою сестрою Ангеліною вирушили в Камбоджу, розповівши, що годувати диких мавп насправді дуже небезпечно, адже вони можуть вкусити в будь-який момент.

"Початок сезону відпусток. Частина туристів цього літа поїдуть в Азію навіть не дивлячись на те, що нашим влітку там аномально гаряче і "сезон дощів". Але цей пост не про зливи. Він для тих, хто збирається в "мавпячі" країни🙂 Людиноподібних в тропічній зоні зустрінеш практично скрізь. Вони милі, так і хочеться погодувати, погладити. Я особисто знаю багатьох людей, яких кусали мавпи. Майже завжди під час спроби доторкнутися, погладити. Всі вони думали "мене не торкнеться". А потім шви, нагноєння, уколи, зіпсована відпустка і маса інших "принад". Укуси макак дуже небезпечні, навіть якщо на вигляд здаються невеликими. Треба терміново бігти в лікарню, навіть якщо мавпа злегка дряпнула.

Я завжди намагався не контактувати з мавпами близько, особливо у громадських місцях, туристичних. Там тварини особливо агресивні, тому що жорстока людина. Є туристи, які намагаються вдарити макаку або чимось в неї кинути. Місцеві, відганяючи від прилавків, теж б'ють тварин. Так людина стає для них ворогом. І виробляється рефлекс - захищатися і нападати при найменшій підозрі на небезпеку. Навіть беручи з ваших рук банан мавпа готова в будь-яку мить напасти і вкусити, якщо за рухами, поглядом або іншими діями запідозрить небезпеку

Але на цих фото - рідкісний, винятковий випадок: добрі і абсолютно неагресивні мавпи в мегатуристичному місці Камбоджі. Якби не мій гід Вірак, якому я безмежно довіряю, я б не зважився пустити мавпу на руки. Але гід гарантував - тут виключення з усіх правил. Біля храму Байон в Ангкор, недалеко від стоянки тук-туків, живуть добрі, ручні мавпи. Тому що місцеві не б'ють їх самі і забороняють робити це туристам. За роки подорожей я вперше зіткнувся з таким. Нас з сестрою @komarova_angelinaвразило. Але без гіда навіть тут нікому не раджу годувати, перепитайте тричі", - поділився порадами і емоціями Комаров.

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.