Потап здивував шанувальників фото у зовсім не властивому для нього образі. Він виклав новий пост на своїй сторінці в Instagram.

Він одягнений у класичний піджак по фігурі, білу сорочку, а на шиї у продюсера пов'язаний галстук. На руці – позолочений масивний годинник на шкіряному ремені.

"Ми починаємо працювати над новим відео для групи MOZGI і на цей раз ми здивуємо вас точно нашим космічним розмахом", - пообіцяв Потап.

Фото привело в захват шанувальників, але ще більше їх порадувала новина, а деякі коментатори зізналися, що встигли засумувати за спільним фото репера з дружиною.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Клас!", "А хто б сумнівався, адже справа рук Потапа, ви до чого не доторкуєтеся все перетворює в золото", "Потап як завжди, на висоті", "З нетерпінням чекаємо на кліп!", "Ну, коли вже фоточки з Настею?", "Найкращий!", "Олексій, Ви супер-артист", "Вааау! Чекаємо прем'єру кліпу!" - відзначали коментатори.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських повернулися додому, але медовий місяць триває.

Як повідомляв Знай.ua, спокуслива Каменських притиснулася до Потапа попою, як у Кім.

Також Знай.ua писав, що Настя Каменських потерлася булочками про Потапа прямо на людях.