Ще рік тому MONATIK оголосив про те, що збирається дати великий концерт в столиці і зібрати "Олімпійський". Деякі з його колег по шоу-бізнесу відреагували на цю новину скептично - чи не зарано? Тільки Святослав Вакарчук і його група "Океан Ельзи" збирали повний стадіон, не рахуючи зарубіжних артистів. Продати таку величезну кількість квитків на концерт (місткість - 70 тисяч чоловік) - неймовірно складно, тому є величезний ризик не зібрати аудиторію. Однак, як виявилося, бажаючих потрапити на шоу від MONATIK "LOVE IT ритм" було дуже багато, і квитки відлітали, як гарячі пиріжки.

MONATIK

11 місяців артисту і його команді знадобилося на створення музичної програми світового рівня, була запущена величезна піар-машина. Навіть в день концерту, 1 червня, на радіо звучали пісні Монатіка, одна за одною практично.

Ажіотаж був неймовірний! З огляду на те, що у Діми всі виступи супроводжуються потужним танцювальним шоу, та й сам співак танцює на рівні, - від концерту очікували, як мінімум, багато крутих танцювальних постановок. Але організатори вирішили підняти планку і побудували наймасштабнішу сцену за всю історію стадіонних концертів в Україні.

"Знай.ua" також побував на "Олімпійському" і відчув всю міць почуттів, які переживав і сам артист зі сцени, і численні глядачі.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Набитий до відмови стадіон

Київ на кілька годин перетворився на Місто Ритму - в місце безперервного музичного драйву.

"Це було не просто шоу! Буквально все: запаморочливі звук і світлові ефекти, кілька сцен, справжні потяги, мюзиклові постановки, мотоцикли, зіркові дуети, набитий до відмови стадіон, який співає хором кожну пісню - все це про "LOVE IT ритм". Такого рівня концертні програми готують артисти зі світовим ім'ям ", - зізнаються музичні критики, які відвідали концерт.

Про шоу

MONATIK зміг порадувати всіх: і глядачів, які купили квитки під сцену (golden fan), і тих, хто знаходився в іншому кінці стадіону. Артист за час шоу міняв майданчики: то він співав на головній сцені, то з'являвся десь на іншому кінці.

LOVE IT ритм

Але найяскравішим моментом концерту стала поява артиста на даху вагона поїзда. На ньому Діма дістався до найдальших секторів, щоб бути ще ближче до свого слухача.

Біля сцени, де було зовсім мало місця, люди більше юрмилися, але в інших фан-зонах народ танцював, співав і щосили веселився. Також робили і глядачі, які сиділи в секторах: хто хотів, той вставав зі своїх місць і танцював. Майже неможливо було не зарядитися енергетикою артиста.

Підтримати Діму Монатіка на концерті прийшла Надя Дорофєєва, солістка групи "Время и Стекло". Разом вони виконали хіт "Глубоко". Ефектна поява Наді викликала бурю захоплення у глядачів.

Надя Дорофєєва допомогла ще більше розгойдати Олімпійський

Також на сцені в цей вечір з'явилася і нова зірка українського репу - Alyona Alyona. Дві пісні Діма виконав і зі своїми бек-вокалістками Лідою Lee і Ніно Басілая (підопічною співака з проекту "Голос. Діти").

Режисером-постановником Stadium Show MONATIK "LOVE IT ритм" виступив Денис Стульников, який працює з артистом з перших шоу-програм. Над більшістю костюмів працював геніальний український дизайнер Іван Фролов, а також група стилю видатного Дмитра Бондаря. Трансляцію грандіозного концерту можна буде побачити на телеканалі "1+1". Дата трансляції буде заявлена ​​найближчим часом.

З шоу, яке вже стало найбільш обговорюваним, починається стадіонний тур мультиартиста містами України. У графіку туру 10 стадіонів країни для сотень тисяч глядачів, які зможуть насолодитися чудовою творчістю співака.

Реакція колег:

"Прорив і надія для українців", - так оцінила концерт Наталя Могилевська.

Наталя Могилевська та Монатік

"Подія століття! Концерт Діми Монатіка на стадіоні Олімпійський. Я щаслива, що саме такий артист народився в Україні. Ковток свіжого повітря, щирості і віри. Спасибі, Діма, що нарешті ти довів усім, хто править інформаційним світом в нашій країні, що любов, дружба, сімейні цінності теж прекрасно продаються і приносять рейтинги не менші, ніж потворність, хіть, горе і смерть. В даному випадку продаються стадіонами! Це прорив і надія для українців. Думаю, що поки ти сам не уявляєш що це, коли поступово завдяки таким як ти хлопцям стане модно серйозно ставитися до жінки, відповідально до батьківства, не соромно чоловікові плакати і бути ніжним, а Молоді прагнути до інтелігентного і позитивного ставлення до життя і оточуючим. Я пишалася тобою вчора! Ти молодець. Ps Чекаю нових концертів українських артистів на Олімпійському. Це повинно бути звичайна справа для сильної і сучасної країни", - поділилася думкою про шоу Наталія Могилевська.

До слова, свій творчий шлях Діма починав з танців в балеті Наташі Могилевської. Співачка побажала групі The Hardkiss і Максу Барських брати приклад з Монатіка і так само замахнутися на "Олімпійський".

Міхеїл Саакашвілі, Натадя Могилевська, Дмитро Гордон та Олеся Бацман

Примітно, що на концерті був і президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський на концерті Монатіка

Він з'явився в супроводі охорони. Компанію йому склали Андрій Богдан та Олена Кравець.

Багато хороших слів про Діму Монатіка написав в соцмережі ведучий Андрій Бідняков, зворушливих і абсолютно точних.

"Вчора в Києві відбулася знакова подія. А це вже друга гучна подія в Україні за останній час, якої хочеться аплодувати! Звичайний хлопець з Луцька вчора зібрав головну арену країни, президентом якої, до слова, став звичайний хлопець з Кривого Рогу (це, власне, перша подія, яка сталася раніше). Я не пішов на концерт (Фінал ліги чемпіонів для мене вчора був в пріоритеті), але я бачив цю сцену, я бачив тисячі людей, які йшли на цей концерт. Я бачив відео в соціальних мережах. І я можу сказати, що ВІН це ЗРОБИВ! Це Артист! Далеко не всі світові зірки змогли зібрати Олімпійський Стадіон в Києві. А він Зміг! Сольний виконавець! ... І я знімаю капелюх перед цією людиною! 5 років тому, Я ВПЕВНЕНИЙ, він і уявити собі не міг такого, коли чолом таранив кастинг за кастингом. Але він мріяв. Прагнув. Він працював над собою. І він це ЗДІЙСНИВ. Ви знаєте, це НЕРЕАЛЬНО КРУТО! Це гордість", - написав Бідняков.

Похвалила артиста і Надія Дорофєєва, яка сама, нехай і на ті 5-10 хвилин шоу, але змогла відчути атмосферу, що панує на стадіоні. Надя окремо подякувала дружині Діми, без якої, можливо, всього цього і не було б.

"Мій любий друже! Стільки добра в соц.мережах я не бачила вже давно, і мені так радісно від цього. Це був неймовірний концерт!!!! Браво тобі і твоїй команді! Ти робиш таку велику справу! Ти наповнюєш всіх добром і світлом. Ти надихаєш і захоплюєш. Люблю і завжди підтримую! А ще я закохана в тебе, Ірина Демічева, тому що я не розумію, як можна бути такою чарівною. Вітаю вас! І вітаю Україну з тим, що у нас є такий Діма!" - написала Надя.

У соцмережі глядачі опублікували тисячі захоплених відгуків про концерт і ще більше фото та відео, тому ті, хто не потрапив на шоу, змогли онлайн зануритися в атмосферу свята і отримати заряд позитивних емоцій від MONATIK.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва підірвала "Олімпійський" ефектним образом.

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський побував на концерті відомого співака.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Дорофєєвої приголомшив мережу новим постом.