Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Але в цей раз Вова показав милий знімок, на якому позує один, а в підписі до фото поділився найпотаємнішим.

"Зробити все самому або звернутися до повії?! У п'ятницю вночі граючи в баскетбол мені дуже добре прилетіло в кадик! Звернувшись вранці суботи до лікаря, мені прописали уколи внутрішньом'язово + таблетки сечогінні, щоб набряк сходив. Укол в лікарні зробили, таблетки пити не став, т. к. концерт @monatik_official пропустити не хотів. Настала неділя. @nadyadorofeeva колоти не вміє і плюс взагалі боїться голок. Поснідавши зі своєю боягузкою вирушив за місто до друга. Думав, шляхом зупинюся біля поліклініки якої-небудь і там все зроблю. І ось я вже на виїзді з міста... Лікарень не було, працівники аптек не роблять уколи і тут я бачу їх... Тих, хто служить прикрасою столу – нічних метеликів (хоча на дворі день).

Я ось подумав: "А вони явно вміють робити уколи". Візуально пропалені життям і досвідом, вони-то точно можуть мені допомогти. Паралельно в YouTube закінчував дивитися як зробити самому собі укол в попу. Зіставивши всі "За" і "Проти" вирішив дівчат не турбувати. Раптом їх профспілка теж проти надання послуг не за призначенням, так і з точки зору гігієни, на трасі не дуже-то й чисто. Добре, що на дачі у друга виявилася сусідка лікар. І під тріск багаття голка впилася в мої м'які тканини. Вчіться робити уколи. Явно в житті знадобиться", - розповів Вова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.