Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряною дружиною. Так, і в цей раз Вова вирішив показати фото з Надею з прогулянки в столиці Нідерландів Амстердамі. Мабуть, саме туди парочка відправилася святкувати День народження Наді.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Дантеса, він позує разом з Надею і дівчиною-фотографом, про яку розповідає у підписі до світлини. Володимир зробив це фото сам на свій телефон, очевидно, що воно було зроблено під час прогулянки парочки вулицями Амстердама. Дантес вийшов погуляти в білій футболці з чорним рюкзаком на плечах, а Надя одягнена в сірі джинси і зелену майку, поверх якої накинула сірий піджак оверсайз. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і веселий вираз. Поряд з нею стоїть дівчина-фотограф, власне, з фотоапаратом. У підписі до фотографії Вова Дантес розповів, що саме ця дівчина фотографувала їх з Надею весілля.

"В Нідерландах живе @alina_krasieva. Коли ми готувалися до весілля і шукали фотографа, перебрали мільйон варіантів. Потім з @nadyadorofeeva ми були на заході, де нас хтось сфотографував тааак круто, не як всі, а встигнувши зловити ту справжню емоцію, яка цінується найбільше. Ми шукали цього фотографа дуже довго, але все-таки нам вдалося ЇЇ розшукати. Вона @alina_krasieva стала нашим другом, вона відображає найбільш цінні секунди, вона наша людина. Спасибі тобі величезне!", - написав Вова. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса і задавати безліч питань про подорож. Інші ж почали вітати Надю з Днем народження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.