Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Так і в цей раз Вова показав миле фото з Надею Дорофєєвої і попросив поради.

На фотографії, яка з'явилася в записі Вови, він зображений разом з дружиною, сидячи на диванчику, обличчям один до одного. На ньому чорна сорочка, а Надя одягнена в чорний топ, поверх якого накинула чорну спортивну кофту з білими смужками на рукавах. Її волосся зібране в недбалу зачіску і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Парочка дивиться один на одного закоханими очима.

У підписі до фотографії Володимир Дантес повідомив шанувальникам, що його дружина Надя Дорофєєва була відсутня вдома вісім днів, і він вже сильно скучив. Також Вова запитав фанатів, як краще зустріти кохану. "Завтра повертається надія для Володимира – @nadyadorofeeva. Вона була відсутня 8 днів, але мені здається, що місяць. Якщо у вас були такі розставання, підкажіть як правильно зустрічати? З їжею або просто запустити в будинок, а коли звикне, тоді починати спілкування. Мені потрібен Беар Гріллс у світі жінок", - написав Володимир у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги шанувальників. Фанати завалили артиста коментарями зі своїми порадами. А інші просто пишуть компліменти милій фотографії закоханих, яку опублікував Дантес. "Які милі", "Вона сама все зробить. Обійми та пожалій!", "Сядьте поруч один з одним і обнюхайтесь", "Які хороші", "Шикарне фото!", "Такі класні ельфи", "Яка ви все-таки пара мила", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.