Студія "Квартал 95" на своїй сторінці в Instagram опублікувала веселе відео, яке сильно нагадує відомий ролик Володимира Зеленського, в якому він запрошував Петра Порошенка на дебати на стадіоні. Тільки в цей раз "Квартал" зняв відеоанонс у полі і його головним героєм став телеведучий і шоумен Артем Михайличенко. Він запрошує українців на Квартал фест.

"Друзі, ми продовжуємо нашу чудову щорічну традицію і запрошуємо всіх на святкування Дня Незалежності України на фестиваль @kvartal.fest! Ті, хто вже був — знають, як це нереально круто, а ті, хто ні — обов'язково мають відчути і побачити все на власні очі. Адже впродовж п'яти років безкоштовний виступ студії "Квартал 95" збирає від 100 000 до 150 000 людей у мальовничому яру просто неба. Давайте поб'ємо рекорд цього року!", - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, Зеленський "покарав" дружину на очах у тисяч українців.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець з "Кварталу 95" показала, як живе її сім'я.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський висунув чіткі вимоги Баканову.