Популярна українська виконавиця, солістка гурту "Время і Стекло" Надя Дорофєєва похвалилась новим яскравим фото, яке цілком могло б прикрасити обкладинку модного глянцю. На цьому співачка просто ідеальна.

У своєму Instagram Надя Дорофєєва опублікувала знімок, на някому зірка позує в яскравій прозорій туніці поверх боді і сексуальних колготках в сітку.

У цьому вбранні співачка виступала на концерті Монатіка в Києві.

"Яка вчора була божевільна енергетика на Олімпійському. Фото за 5 хвилин до виходу … Така серйозна. Окреме спасибі за мій костюм", – підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Шанувальники оцінили образ Дорофєєвої в більш ніж 110 тисяч лайків і залишили сотні захоплених коментарів.

"Був шикарний ВИСТУП!", "ДАМА, ВИ ТОЧНО НЕ ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ?", "Бомбічна! Краса сяє", "Ви самі крутяцкі в шоубізі", "Богиня", "ВАУ, ВАУ І ЩЕ РАЗ ВАУ", "Шикарна! ну а ваш номер пустив дуже багато мурашок по тілу! ось що буває коли сходяться мегаталановиті люди", "Ви підірвали зал", "сліпуча", "русалка, ти хвилюєш мене", – пишуть задоволені шанувальники.

Нагадаємо, Монатик підкорив українців грандіозним концертом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва підірвала "Олімпійський" ефектним образом.

Також Знай.ua писав про те, що чоловік Дорофєєвої співак Володимир Дантес приголомшив мережу новим постом.