Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з продюсером Нателлою Крапівіною, яка голосно кричить "Швидше!" серед піщаної пустелі. Так, артистка заінтригувала невеликими уривками з новенького довгоочікуваного кліпу "Пуля-дура", який представить вже сьогодні, 4 червня.

"#Today😂🙋‍♀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Нателла & герой Андрія Миронова дуже точно передали емоції Ваших підписників😍 скорііішее!!!! рятуууйтее!!!😂", "У людей вже очі червоні від щосекундних оновлень 😂", "Згодна з Нателлою😄 швидше нам кліп, швидше!!!❤🔥", "Чим ближче очікуване тим сильніше закінчується терпіння 😤😤😤😊", "Інтриганка!!!".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.