Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайний чорно-білий кадр, позуючи в досить реалістичних образах скелетів разом зі своєю підтанцьовкою. Так, артистка заінтригувала прем'єрою довгожданого кліпу на пісню "Пуля-дура", який вийде вже 4 червня і прийнялась відраховувати години до його появи на Youtube.

"2 години😂🤘", - пожартувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Страшно. Дуже страшно 😂😂👌🏻", "Відмінно👍😘", "така ви інтриганка, Світлана Сергіївна", "Інтригантка 😀🙈💜", "Страшненько виглядає якщо чесно", "Rammstein style", "Це шедевр,ви як завжди чудові!😉🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.