У шоу "Хто зверху?" на Новому каналі вперше взяв участь відомий український співак MELOVIN.

Melovin
Melovin

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

"Я люблю Новий канал і всі його шоу, "Хто зверху?" – одне з найулюбленіших. Щонайменше тому, що команди очолюють двоє моїх улюблених ведучих – Сергій Притула і Леся Нікітюк. Тому я радий, що, нарешті, взяв участь у цьому проекті", - поділився враженнями артист.

У команді Сергія Притули співак зіграв разом із Володимиром Жоглом та Василем Вірастюком.
На проекті кумедні моменти відбуваються не лише на знімальному майданчику, а й за його межами. У перерві між зйомками MELOVIN зазирнув у гримерку капітана жіночої команди Лесі Нікітюк. Виявилося, що не просто так!

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

"Прийшов до мене цей прекрасний чоловік і захотів зробити мені масаж. А я йому кажу: "Мел, так не можна. Зараз твоя велика аудиторія буде писати і питати, як же вдалося змусити тебе зробити мені масаж!", - жартує ведуча.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Артист і справді підійшов до Нікітюк і ніжно помасажував їй плечі, а вона в свою чергу мило поцілувала хлопця у щічку.

"Якщо ти ведуча на Новому каналі, то він прийде і обов'язково зробить тобі масаж", - заявила Леся.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.