Телеведуча Катя Осадча, яку підозрюють у вагітності, заінтригувала фотографією у весільній фаті. Про це пише Clutch.

Відома українська телеведуча Катя Осадча є частим гостем світських заходів, на яких спілкується з головними зірками українського шоу-бізнесу. Як зазначали раніше, зірка прикриває вагітний животик об'ємними вбраннями і не поспішає ділитися радісною новиною.

Однак крім цікавого положення журналістки є й інші приводи для обговорення.

Так, сьогодні, 3 червня, Осадча заінтригувала своїх шанувальників новою фотографією. Співачка приміряла весільну фату ніжно-блакитного кольору в поєднанні з традиційним українським вінком. Чим не вбрання для вінчання?

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Але виявилося, що в такому романтичному образі Катерина з'явиться у новому випуску програми "Світське життя". На ній також буде довге лілове плаття з відкритими плечима і босоніжки на високому каблуці у тон.

Відзначимо, що нова сукня Каті Осадчої, як і всі попередні вбрання, приховує животик. Саме тому вагітність зірки досі залишається під питанням. Шанувальникам складно зрозуміти, як виглядає фігура телеведучої насправді.

Нагадаємо, Осадча побешкетувала із чоловіком на дитячому "Голосі", посоромилися б.

Раніше Знай.uа повідомляв, Осадча вперше показала молодшого сина Івана.

Також Знай.uа писав, Катя Осадча вигуляла у Львові стильну обновку.