З'явилася інформація, що актор Річард Медден, який виконав роль Роббі Старка в культовому серіалі "Гра престолів", перебуває у відносинах з чоловіком.

Коханцем Річарда виявився актор Брендон Флінн, який у 2017 році зустрічався з британським співаком Семом Смітом.

Приводом для таких чуток стала регулярна спільна поява знаменитостей на публіці. При цьому Медден різко відповів виданню The New York Times про своє особисте життя, давши шанувальникам грунт для обговорень.

"Я зберігаю особисте життя особистим. Я ніколи не обговорював свої відносини", - сказав актор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що 32-річний актор зіграв роль менеджера і коханця британського співака Елтона Джона в фільмі "Рокетмен", який вже вийшов у прокат. Можливо, саме таке амплуа Річарда спонукало багатьох засумніватися в його орієнтації.

Нагадаємо, Софі Тернер, яка зіграла роль Санси Старк в серіалі "Гра престолів", опублікувала чарівну фотографію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Костер-Вальдано вирішив пояснити мотиви свого персонажа, лицаря Королівської гавані Джеймі Ланністера в фіналі восьмого сезону "Ігри престолів".

Також портал Знай.ua писав, що британський актор, зірка серіалу "Гра престолів" Кіт Герінґтон зараз проходить лікування в елітній Prive-Swiss.