Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала фрагмент нового кліпу, прем'єру якого анонсувала вже зовсім скоро. Таким чином Надя тільки роздраконила своїх шанувальників, які вже знемагають від нетерпіння побачити черговий шедевр.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Надя Дорофєєва опублікувала відеофрагмент з майбутнього кліпу, прем'єру якого пообіцяла шанувальникам вже зовсім скоро. У підписі до відео артистка написала: "Ми знаємо, як ви довго чекали! Зовсім СКОРО прем'єра кліпу #VISLOVO # ЕтоБудетVISLOVO!".

Шанувальники вже можуть дочекатися обіцяної прем'єри і почали обговорювати це в коментарях до посту Наді. Вони благають її скоріше вже показати нову відеороботу.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.