Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний уривок з власного шоу "П'ятниця з Регіною", показавши кілька незручних моментів зіркових гостей. Так, артистка запропонувала візажисту Гоар Авертисян, Олені Темниковій, Сергію Лазарєву, Анастасії Самбурскій і Марії Миногаровій знайти їх улюблені місця для відпочинку на карті, проте жоден з них не зміг впоратися із завданням, за що всі опинилися на так званій "Дошці ганьби".

"#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ @prtshow
#доскапозора
Обожнюю вас, мій дорогоцінні гості !!!! Ви змушуєте посміхатися не тільки мене, але і мільйони глядачів )70% моїх гостей не знають, де знаходиться на карті їх улюблене місце відпочинку 😁🙈Ви теж ржете на цьому моменті шоу? 😂🙈", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "найсмішніший випуск 😂😂😂", "Сміх Гоар це щось 😂😂😂😂😂❤️", "Точно дошка ганьби😂😂😂🤦🤦🤦", "Яке позорище((((", "Тааак.. це, звичайно, сумно..", "Ганебно".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.