Співачка Аліна Гросу за останні кілька років зробила величезний прорив в кар'єрі, причому зірка вирішила розвиватися одразу в двох професіях: співачки та актриси.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Навесні артистка випустила одразу три кліпи - трилогію "Дико любила Вову". Але найбільше ажіотажу викликала новина про майбутнє заміжжя співачки - цю радісну новину вона повідомила шанувальникам у соцмережі.

Про це Аліна Гросу розповіла у ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа.

Співачка поділилася подробицями майбутнього весілля та вперше розповіла про свого майбутнього чоловіка Олександра, стосунки із яким довгий час тримала у таємниці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Сашко, Саня ... люблю його так називати. У нас було випадкове знайомство. Потім був етап дружби. Я зрозуміла, що ми на одній хвилі. Саша дуже талановитий. Він бізнесмен. Я їм дуже пишаюся. Для мене було важливо, щоб мій хлопець домагався все самостійно, а не за допомогою багатих батьків, наприклад", - поділилася співачка.

Аліна Гросу з нареченим Олександром

Зіркова наречена також розповіла, як отримала пропозицію руки та серця від свого бойфренда, з яким зустрічалася 4 роки.

"Коханий підготував мені великий красивий вірш, вручив шикарний букет квітів, і я розчулилася. І все це відбулося в новорічну ніч. Все було як в казці"

Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"
Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"

Аліна додала, що весілля відбудеться у італійській Вероні та "намалювала" майбутню весільну сукню, - вірніше сукні, - їх буде дві.

"Весільна сукня ще в роботі. Я її шию, а не купую в весільному салоні. Планую поміняти 2 наряда. Будуть найближчі нам люди. У мене велика сім'я. Я бажаю, щоб всі були присутні в такий важливий для мене момент".

Молодята також обміняються весільними клятвами:

"Твоей навеки стану..." - процитую слова зі своєї пісні. Буде все серйозно і по-дорослому", - резюмувала Гросу.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу з нареченим поділилися зворушливими фото з найромантичнішого міста.

Як повідомляв "Знай.uа", MONATIK показав Києву шоу світового рівня. На концерті був і Володимир Зеленський.

Також "Знай.uа" писав, що фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в особистому житті.